Български
Поръчай фотограф

Поръчай фотограф

Disco.BG Ви предлага да наемете парти фотограф за професионално фотозаснемане и отразяване на организирано от Вас парти, модно ревю, спектакъл или друг евент. Като резултат ще получите обширен фоторепортаж от събитието на парти страниците на нашия сайт Disco.BG където можете да споделите Вашите моменти! Нашите фоторепортери могат да бъдат изцяло на Ваше разположение, докато Вие се забавлявате без да мислите за това кой ще снима!

Фотозаснемането е с продължителност 2 часа с цена според тарифния план и местоположението. При изричното желание на клиента фотосесията се публикува в сайта Disco.BG в секцията `Парти Снимки` където може да бъде видяна от всички посетители на сайта. При желание и договорка фотосесията може да бъде удължена срещу допълнително заплащане според тарифния план. Снимковият материал може да се използва от клиента само за неговите лични нужди, без да бъдат предостявани снимки на други медии или сайтове без изричното писмено съгласие на Disco.BG като носител на авторските права. Използването на снимките в други медии подлежи на договаряне срещу допълнително заплащане. Фотозаснемането се извършва в клубове, дискотеки, барове, ресторанти или специално наети зали.

За да направите заявка, моля изпратете Ваш контакт и мобилен телефон за обратна връзка на e-mail office@disco.bg след което представител на Disco.BG ще се свърже с Вас за подробности и детайли по организацията.
Copyright © 2024 Disco.bg. All Rights Reserved.