Български
За нас

За нас

Disco.BG стартира своята дейност през 2003 година и за кратко време успява да се наложи като водеща уеб медия отразяваща нощния и клубен живот в България.

Основната дейност на Disco.BG е насочена към предоставяне на своите потребители най- потробен списък с клубове и дискотеки в България, лесна навигация, търсене и резервация през сайта, достъп до последни новини, събития и промоции.

Друг важен аспект от дейността на Disco.BG е отразяването на всички топ партита и евенти. Всяка нощ фотографите на Disco.BG запечатват страхотните моменти от вашето парти, които по-късно вие може да разгледате, теглите и споделяте с приятели.

Disco.BG предлага и консултантски услуги на своите клиенти свързани с дизайн, управление, реклама и ПР на клубове и евенти.

Ние се стремим да спазваме етиката и морала на обществените норми в парти снимките. Публикувайки ваша снимка в Disco.bg се приема, че вие нямате претенции по заснемането и публикуването на снимката в Disco.bg без да се иска вашето съгласие. Ако желаете някоя от вашите снимки да бъде премахната, моля, обърнете се към нас c e-Mail до office@disco.bg съдържащ вашето име, причина за премахването, линк до страницата със снимката и кратко описание на снимката и нейния номер от даденото парти, за да се премахне въпросната снимка. Забранено е използването на снимки и материали от сайта от други медии, сайтове и издания без писменото съгласие на Disco.bg.

Телефон за контакт с нас:  088 400 8000
понеделник - петък: 10.00 - 17.00 часа

Ако желаете можете да ни оставите съобщение тук или да ни пишете на мейл:

Copyright © 2024 Disco.bg. All Rights Reserved.