BEDROOM PREMIUM CLUB Sofia
Български
ИНТЕРВЮ С ТАРА
ИНТЕРВЮ С ТАРА
18 Ноември 2014
PLANET Sofia
ИНТЕРВЮ С ТАРА

Здравейте, приятели! Аз съм Андрей Деновски а тук до мен е Тара – една от най-красивите румънски изпълнителки и секс символи. Нейните изпълнения достигнаха високи позиции в румънските чартове, а освен това и зад граница – в страни като Италия, Испания, Белгия, Гърция, Турция и много други.

- Здравей, Тара.
- Здрасти, радвам се да те видя отново.

- Първият въпрос, всъщност е най-любимият ми – ти си в България за втори път, кажи ми какви са твоите впечатления за страната ни?
- Това е много красива страна, разбира се, защото тази красота идва от хората, българите са много приятни, и любезни – пример за това е случката ми от днес – пътувайки към Пловдив, аз не знаех къде е затова попитах едни много приятни момчета, които ми показаха пътя. Всички са истински джентълмени.

- О-о-о, благодаря ти за тези думи. Сега обаче предлагам да започнем от началото – и по-точно от твоето начало – как откри таланта си на певица?
- Моите родители казваха че имам много приятен глас, когато бях 3-годишно дете, вкъщи пеех любимата си песен на Whitney Houston – I will always love you – пеех когато съм сама, но веднъж майка ми се прибра, чу как пея и ми казва – „Оу, моето момиче има толкова прекрасен глас, трябва да направим нещо с таланта й“, тогава започнах уроци по китара, но това не беше за мен, и разбрах че пеенето е моят път.

- Разкажи ми за твоят последен сингъл със Sonny Flame?
- За дуетът „POC”?

- Да, за него.
- Това е парче продуцирано от Марк Продан, продуцентът на световноизвестния хит „Mr. Saxobeat”.

- Дуетът на Александра Стан?
- Да разбира се, имам много добро сътрудничество с този продуцент, той познаваше Sonny и тогава в главата му се зароди идеята, че моят глас и този на Sonny биха звучали страхотно – “трябва да направим нещо”, каза той. Така се появи и проекта “POC”, песен за танцуване, за експлозиви, мелодична песен която фенове ми много харесаха.

- Да, много приятна песен е – харесва ми.
- Sonny е много талантлив, иии изглежда много добре.

- В началото на 2009-та година, ти работиш с Edward Maya, а след това с Delyno, разкажи ни за твоите бъдещи проекти?
- Ще бъде изненада, мога да споделя само, че работя с няколко изпълнители, с международни продуценти и изпълнители, но както казах ще бъде изненада – подготвям много дуети.

- Страхотно! А би ли направила колаборация с български изпълнител?
- Разбира се, искам да направя парче с Румънеца (от Румънеца и Енчев), знаеш го, аз наистина харесвам тези момчета – те са много директни в своите песни, и мисля че би се получило страхотен дует!

- Нека поговорим за нещо друго в твоя живот … А-а-ако желаеш?
- Окей.

- Как реши и от къде дойде идеята да направиш фотосесия за списание „Playboy“ Румъния?
- Чувствам се страхотно в тялото си, всъщност аз го обичам, ако не го бях направила сега, може би никога нямаше да направя това фото предизвикателство. Аз не показвам всичко на снимките, само по-съществената част, най-важната част от тялото ми. По време на снимките си казвах „това е просто една фотосесия“, отношението ми беше като „аз не съм гола, просто не нося дрехи“.

- Ти си много, много красива – възхищавам ти се! Кажи ни обаче за всички момчета, които слушат това интервю – Имаш ли си приятел?
- О-о-о, това е много труден въпрос, мога да кажа само че имам някой в живота си, някой, който много обичам, но не искам да говоря за личния ми живот. Човекът до мен е някой който ме вдъхновява в песните ми, а това е най-важно за моите фенове. Той ме вдъхновява, след това записвам нови песни и всички са доволни.

- Благодаря ти за всичко, Тара, желая ти успех довечера. А за всички твои фенове, които се интересуват могат да те последват във Facebook и Instagram, нали?
- Да, могат да ме открият като напишат “Tara Holtea” във Facebook и в Instagram също. Аз съм там за всеки, отговарям на съобщения, обновявам страницата си всеки ден с нови снимки, на домашните ми любимци, мои и на колата ми.

- Имаш много красиви любимци!
- Да, две кученца.

- Страхотно! Благодаря ти, наистина ти благодаря!

Bulgarian interview with Tara Holtea by Andrey Dènovski on MixcloudTHE 1 Cacao Beach Sunny Beach
Copyright © 2019 Disco.bg. All Rights Reserved.