Cacao Beach 2019
English
Тротоара и I CAN TOO отбелязват Часът на земята с концерт в Клуб Терминал 1
Тротоара и I CAN TOO отбелязват Часът на земята с концерт в Клуб Терминал 1
25 MARCH 2019
Jobs Wanted Sunny Beach 2019 Bulgaria

Тротоара и I CAN TOO отбелязват Часът на земята с концерт в Клуб Терминал 1

За трета поредна година Фондация Тротоара, заедно с Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO, организира благотворителен концерт за Часа на земята на 30 март (събота) от 18:00 ч. в клуб Терминал 1.

TRAP fest Earth Hour Special 2019 е посветен на глобалната инициатива за повишаване вниманието към климатичните промени и влиянието им върху живота и здравето ни. Освен традиционното изгасване на светлините, от 20:30 до 21:30 ч., ви очакват много музика и интересни активности, организирани от младите хора в подкрепа каузите на Тротоара и I CAN TOO. На сцената и тази година ще излязат The Lefties, които преобърнаха българската рок музика с неподправен стил и емоция, а наскоро издадоха и дебютния си албум - "Skill Is To Expect A Surprise". Към тазгодишното събитие се присъединява и нашумялата сред младите хора поп-пънк банда Спални места, които обещават да вдигнат много шум за феновете си на 30 март. И това не е всичко! DJ Party, забавна фотобудка, томболи и още много изненади очакват всички, които се присъединят към двете организации за Часа на земята.

А докато се забавлявате, Тротоара и I CAN TOO ще обърнат внимание на фундаментални въпроси, с които да вдъхновят и мотивират обществото и младите хора да бъдат част от промяната, а именно:

Как може да използваме силата си като общество, за да се справим с екологичните проблеми заедно?

Има ли връзка между климатичните промени и здравето на децата?

Как ежедневните ни действия могат да повлияят положително върху околната среда?

 

Благотворителен вход (за всички възрасти): 8 лв.

Вход свободен за:

- Деца и младежи със специални нужди и техните семейства

- Притежатели на членски карти T.R.A.P.

Билети можете да закупите на място и в мрежата на EVENTIM 

 

Събитието се реализира с безвъзмездната подкрепа на: Клуб Терминал 1 

Снимки от събитието за Часа на земята 2018: http://bit.ly/2HH5HAr  

Снимки от събитието за Часа на земята 2017: http://bit.ly/2TgTLYq 

* * *

Часът на Земята е международна инициатива на WWF за повишаване вниманието към опазването на планетата и околната среда. На този ден, всяка последна събота на месец март, милиони хора по света изгасват осветлението си за един час в знак на съпричастност към климатичните промени.

Фондация Тротоара

Фондация Тротоара е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора. Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява на младите хора, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.(Да се добави инфо). Главен проект на Фондацията е младежки център T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People). Базиран на методът L3, прилаган в Швеция повече от 20 години, нашата идея е използвайки като инструмент музика, танци, изкуство, различни работилници, беседи, организиране на екологични и други събития, общуване и творческа, вдъхновяваща среда, да отключим младежкия дух, съзнание и потенциал. Нашата цел не е да създаваме музиканти или художници, нашата цел е да създаваме хора, които могат да се справят, да се борят и да се развиват самостоятелно, както и да са пълноценни членове на обществото. Задачата ни е да подобрим личностните, социалните и академичните умения на младежите. Да ги накараме, да го пожелаят сами. Да дадем арена за изява на тяхната креативност, душевност и вътрешна сила, да я подкрепим и подпомогнем в желаната от тях посока. Да покажем нови хоризонти и да дадем възможност за достигането им, в личностен и социален план. 

Средствата, набрани от билетите за събитието за Часа на земята ще отидат към устойчивостта на младежкия център, както и за ремонтните дейности, които целят създаването на музикално студио, репетиционна, студио за рециклаж, както и танцова зала. Годишен отчет на Фондация “Тротоара” можете да видите ТУК

https://trotoara.com/ 

 

Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO

И АЗ МОГА / I CAN TOO е интернационална благотворителна организация за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства, чиито програми целят подобряване качеството им на живот.

Посветена на мисията си да помага на деца, I CAN TOO информира обществото относно връзката между климатичните промени и детското здраве, и необходимостта от намирането на решения по тази тема.

Идеята на И АЗ МОГА е, че всеки помага с това, което МОЖЕ най-добре. На този принцип фондацията създаде два терапевтични центъра изцяло с нефинансови средства. Един за деца със специални нужди в гр. София и втори за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

През 2018 И АЗ МОГА стартира инициатива “Засади дърво, помогни на дете”, която даде живот на стотици дървета и повдигна темата за залесяването - като решение на климатичните промени.

I CAN TOO подкрепя над 650 деца със специални нужди и техните семейства в цялата страна и два съществуващи терапевтични центъра в гр София, като насочва целогодишно дарители и доброволци към тях.

Настояща цел, към която организацията е насочила усилия в България, е Програма “Мобилен терапевт” в помощ на Център за Надежда в София, в който грижа и рехабилитация получават над 50 деца с най-тежки диагнози. Програмата цели да осигури специализиран автомобил за транспортиране на децата до центъра, както и на мобилен терапевт, който да осъществява рехабилитация в домашна среда.

Над 400 интернационални известни личности от областта на изкуството, спорта и обществения живот са лица на I CAN TOO и популяризират мисията на организацията по света.

www.icantoo.eu

 

Join Disco.bg Fan Page on Facebook
THE 1 Cacao Beach Sunny Beach
Copyright © 2019 Disco.bg. All Rights Reserved.