Cacao Beach 2019
Български
ПАРКА НА ЧУДЕСАТА ОЖИВЯ СРЕД ЕКСПЛОЗИЯ ОТ ЦВЕТОВЕ И УСМИВКИ НА ОФИЦИАЛНАТА СИ ГАЛА ПРЕМИЕРА
ПАРКА НА ЧУДЕСАТА ОЖИВЯ СРЕД ЕКСПЛОЗИЯ ОТ ЦВЕТОВЕ И УСМИВКИ НА ОФИЦИАЛНАТА СИ ГАЛА ПРЕМИЕРА
11 Април 2019
Erotic Center

Парка на чудесата е филм за мечтите, борбения дух и преодолените трудности. Това е анимираната версия на нещата от живота – истински, емоционални и вдъхновяващи. Историята докосва и провокира мисли, подарява усмивки и носи радост. Точно този негов уникален заряд усетиха гостите на приказната гала премиера, посветена на филма.

Събитието се състоя на 10 април в Синема Сити Парадайс център и се превърна в своеобразен увеселителен оазис за малки и големи. Шарени балони, специален фотокът за всички, които искаха да се пренесат в цветния свят на парка и изобилие от добро  настроение бяха сред акцентите на вечерта. Изключителна радост за всички присъстващи беше присъствието на специалния гост Михаела Филева, която не спря да раздава снимки и автографи на всички желаещи до самото начало на прожекцията. Една от най-обичаните ни певици, на която предстои грандиозен концерт в Зала 1 на НДК на 18 април, озвучава главната героиня във филма – малката мечтателка Джун. Типично в неин стил тя озари събитието с усмивката си и придаде на вечерта специален блясък. Не по-малък хит и изненада на гала премиерата бе и  другият специален гост - огромният син мечок Бумър, по-известен като Посрещачът в Парка на чудесата. Всички гости на събитието бяха в еуфория от факта, че един от най-колоритните герои от филма е дошъл специално за тях, за да се забавляват заедно и да ги направи част от вълшебния свят на парка.

По червения килим на събитието минаха и редица известни личности, дошли да се забавляват в Парка на чудесата. Сред тях бяха Диана Алексиева, Графа и съпругата му Мария Ампова, водещите на CoolT и YOUR VOICE Поли Гергушева и Даяна Христова, режисьорът на дублажа на Парка на чудесата Чавдар Монов, актьорите Христо Чешмеджиев и Петя Абаджиева, които озвучават някои от животните в парка, и др. Голяма част от тях доведоха малчуганите си и се забавляваха наравно с тях.

Парка на чудесата отваря врати на 19 април само в кината на 2D, 3D и 4DX. Елате да се забавляваме заедно.

Join Disco.bg Fan Page on Facebook
THE 1 Cacao Beach Sunny Beach
Copyright © 2019 Disco.bg. All Rights Reserved.