BEDROOM PREMIUM CLUB Sofia
Български
Bedroom Beauty - време за теб в премиум обстановка!
Bedroom Beauty - време за теб в премиум обстановка!
06 Октомври 2017
PLANET Sofia

Подготвихте ли се за нощта в приятна компания, за доза красота в премиум обстановка...?

С бляскав замах, имаме удоволствието да Ви споделим, че можете да посетите нещо страхотно - студио за красота без аналог в дизайна, преживяването и професионалното обслужване!

И неговото име е... Bedroom Beauty - време за теб в премиум обстановка.

Инспириран, като дизайн от иновативни и модерни салони в Ню Йорк, Лас Вегас и Токио, цветовете вътре се преливат в уникално подбрано осветление, а част от детайлите в обзавеждането, имат препратка към качествените и специфични материали, използвани в интериора на Бедрум Премиум клуб… Тематичните музикални събития ще са чаровен акцент на престоя Ви в студиото. Нека разкрием една тайна - както зад пулта в Бедрум Премиум клуб, така и с ножица в ръка като професионален коафьор, срещите Ви с DJ C-Fusion ще са все по- вълнуващи. В Bedroom Beauty се предлага целия набор от услуги, но безспорният акцент пада върху барбар корнера, оборудван със специален стол, над който ще покаже уменията си квалифициран барбар , обучавал се в школи във Франция и Англия.

С перфектна локация, в непосредствена близост до Парадайс Мол, 3 открити паркинга и метро станция, Bedroom beauty може лесно да се превърне в остров, на който да акустирате, за да избягате от стреса, шума на забързаното ежедневие или просто за да се поглезите, слушайки специално подбрани сетове на по чаша шампанско.

Станете едни от първите клиенти на салона и се възползвайте от специални пакети, преференциални цени за лоялни клиенти на клубовете от веригата Бедрум, както и възможност за подаръчни ваучери. Очакваме ви ТАМ

София, Eмилиян Станев 1В

‎0884 11 11 33

Очакваме ви !

Bedroom Beauty Team ®

 

Whiskey Fest Sofia 2018 Disco.bg
Copyright © 2018 Disco.bg. All Rights Reserved.