Piano Bar POISON Sofia
Български
Клуб "MASCARA" София

Клуб "MASCARA" София

FB
ТЕЛ: за резервации: 0888 11 33 55 / 0888 11 66 22 , в момента не работи
АДРЕС: Клуб МАСКАРА, София, Бул. Г.С. Раковски 113, в Националната Опера
МУЗИКА: Хаус, Соул и R'N'B, Хип-Хоп, Дийп Хаус, Ню Диско
УЕБ САЙТ: http://www.mascaraclub.com
https://www.facebook.com/#!/ClubMascara
E-MAIL:
ВХОД:
Прегледи: 1314806

Club Mascara - легендата на нощна София! Осем години след своето създаване, покорил сърцата на публиката и определян за символ на клубната култура, емблематичният столичен Club Mascara, разгръща нова страница в историята си. В края на 2015-та, легендарният клуб с дългогодишни традиции и хиляди почитатели, отвори врати с нов, авторски арт дизайн и обогатена музикална концепция, за всички свои стари и нови приятели.  

Club Mascara се намира в сградата на Софийската опера и балет. Впечатляващата й архитектура и интериор придават изключителна атмосфера на заведението, сравнима само с най-добрите клубове в света.  Всяка седмица Ви очакваме в парти режим за взривяващи тридневни уикенди, от четвъртък до събота!

Всеки четвъртък е запазена територия за хитовото черно парти на София - Diamond Black. Посрещаме утрото с горещите бийтове на най-добрите хип-хоп диджеи в България - DJ Stancho, DJ Ray Bon, DJ Fed, VKO, DJ Doncho и Big D, звездни гости, секси танцьорки и много провокативни емоции!

Всеки петък и събота Club Mascara привлича почитателите на качествения електронен саунд в София.Дългогодишната традиция да предложим най-взривяващите и модерни хаус партита в столицата продължава! Тук красивите жени, артистичните хора, екстравагантните тоалети, незабравимата атмосфера, настроението за танци, качественият саунд и топ имената зад пулта на Kaiski, DJ Vasquez, DJ Steven, Jassen Petrov, DiMO BG & Andrew BG, са наша запазена марка!  

Новият дизайнерски проект на Club Mascara е дело на топ дизайнера Светослав Тодоров (Studio Mode). Той успява да разшири и трансформира старото пространство в модерен и артистичен интериор, обзаведен и декориран изцяло в двата класически цвята - черно и бяло.  Дизайнът следва съвременните тенденции, изразяващи се в чисти и добре оформени линии, но заедно с това впечатлява с екстравагантна подова настилка в геометрични форми и оригинално, дизайнерско обзавеждане.  Белият цвят визуално разширява пространството и изпълва едната половина от помещението със светлина, докато черната VIP зона създава по-топла атмосфера. Овалният бар в центъра на клуба добавя допълнителна изразителност, а орнаментите на белите стени са истинска визуална наслада за очите.  Невероятното осветление е интегрирано в тавана и уникалните полилеи, които са автентични от самото откриване на сградата, преди повече от сто години.  

Club Mascara предлага на своите посетители внушителен саунд и озвучителна система от най-висок клас, създадена специално за заведението.

Club Mascara - бъди част от легендата!  

Виж повече


ГАЛЕРИЯ


Join Disco.bg Fan Page on Facebook
Нагоре
Whiskey Fest Sofia 2018 Disco.bg
Copyright © 2018 Disco.bg. All Rights Reserved.