Български
"MODERA MOOD BAR" София

"MODERA MOOD BAR" София

FB
ТЕЛ: за резервации 088 266 3940
АДРЕС: София, Студентски град, ул. Йордан Йосифов 8 А
МУЗИКА: Hot HITS, Соул и R'N'B
УЕБ САЙТ: https://www.facebook.com/moderamoodbarsofia
http://moderacoffee.com
E-MAIL:
ВХОД:
Прегледи: 624294

Modera Mood Bar – "кафето за всеки вкус" е българската марка и е създадена през 2009г., когато идеята хрумва на трима находчиви, варненски предприемачи. Концепцията им изглежда еднакво смела и авангардна, породена от невъзможността да открият качественото кафе, което да отговори на техните очаквания и предпочитания. Представят си място, неизменна част от нашето ежедневие, което съчетава елементите на изключително добре изпеченото и прясно приготвено кафе-изкушение, сервирано в уютна обстановка на фона на приятна и изтънчена атмосфера. Място, съчетаващо спокойствието на дома и изискаността на офиса. Място за среща с приятели, и най-вече, достъпно за всички.

През следващите няколко месеца идеята за Modera Mood Bar се развива бързо и със страшна сила. Осланяйки се на своята идея, тримата предприемачи отварят първата си кафетерия последвана от седем други. Днес веригата разполага с общо 8 заведения, разположени в трите най-големи града в България – София, Пловдив и Варна. Имаме собствен бранд висококачествена кафе селекция, в резултат на дългия труд на експерти, и се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-доброто кафе и най-добрите кафе напитки, да задоволяваме потребностите на нашите клиенти от емоцията - Modera coffee. Целта ни е да налагаме и откриваме нови и екологично чисти продукти, максимално съобразени с предпочитанията и вкусовете на нашите клиенти. Качеството на кафето е неразделна част от нашия успех.

Всяка една чаша кафе е поднесена с неповторим, забележителен и мек послевкус. Изключителният успех и бърз растеж застигат светкавично бранда Modera Coffee и поставят пред собствениците нови предизвикателства: да прилагат най-високите стандарти при изпичането, подготовката и продажбата на Modera Mood Bar. Да предлагат най-изтънченото и качествено кафе, превръщайки всяка чаша в уникално изживяване. Да удовлетворят и най-смелите желания на нашите клиенти и внасяйки свежа нотка в забързаното им ежедневие. Предизвикателството да превърнат своя бленд, от продукт, в нещо повече от масова стока - в бранда Modera Mood Bar. Тайната на успеха се крие в това, че всяка чаша ароматно изкушение е грижливо и усърдно, създадена и поднесена на нашите клиенти с усмивка, гарнирана с много любов. Ние залагаме на всеобхватен план за обучение на нашите баристи, предоставяйки им цялото знание и умения, необходими, за създаването на перфектното кафе. Те трябва да притежават набор от ключови качества - страст към кафето, стремеж към съвършенство, и най-важното, индивидуалност и собствен стил, които оптимално съответстват на високите стандарти на Modera Mood Bar. Поддържането на стандартите и качеството заложени във веригата не приключва с края на обучението на един барист! Осигурява се непрекъснат контрол с цел подобряване на високия имидж на кафетериите.

Modera Coffee е символ на радост и почивка, повод за размисъл, вдъхновение, прекрасен ритуал, време за делови или приятелски разговор, време за усмивка, или просто едно от нещата, без които не можем в ежедневието си. Избора на перфектния дизайн и декор на кафетерията, не е само въпрос на естетика! Постигнатата симбиоза между комфорт и функционалност, уют и лукс, стил и удобство, е от значение не само за клиентите, но и за персонала. Перфектният баланс, не само символизира, но и подслонява характерната жизнена и атрактивна атмосфера на предпочитаната кафетерия. Както интериорът, така и екстериорът на кафетерията са символ на изисканост, уют, лукс, гостоприемство и модернизъм. Така ние създадохме Modera Mood Bar - стилът. Въздействие... Превъзходство... Характерност... Ние покровителстваме вашите сутрини, събирания, срещи, почивки, значими моменти, разходки, вашия вкус...

Виж повече


Нагоре
Copyright © 2024 Disco.bg. All Rights Reserved.